Tässäpä sitten paljastan nämä lähteneet joululahjat.

309846.jpg
Pipo äidille, lankana POP, ohje vyötteestä.

309843.jpg
Hahtuvasta huovutettuja patalappuja, oranssilla tähdellä oleva äidille, keltaisilla anopille&apelle. Tähdet on neulahuovutettu.

309851.jpg
Siskolle Kitten Mohairista solmuilla virkattu kolmiohuivi

Ja sitten JYV:lle
309854.jpg
Polysemiakämmekkäät ja Molly's headband. Kaikissa lankana regia kaksinkertaisena. Yllätyspaketissa oli myös vaahtokarkkia, joista ei nyt ole kuvaa, sekä kortti.

Ja joo, nyt takkuaa. Minulla oli loistava kuva saamastani paketista, tässä nyt pikakuva osasta pakettia :( Kuvaa ei löydy koneelta ja tietysti poistin sen jo kamerastakin. Jos se tulee vastaan, vaihdan kuvan siihen. Nyt ei ole valitettavasti aikaa keskittyä etsimään, mihin kansioon se meni, vai eikö mennyt mihinkään.
309873.jpgIhana pipo, ja mikäs tuon virallinen nimi onkaan? tulee hartioilel ja yläselkään?, kaksi kerää tangofania, ihanaa suklaanruskeaa (vinkkejä otetaan mihin sen voisi käyttää!) sekä Panttereita (oli herkullisia) ja teetä, jota myös on jo maisteltu, joten eivät ole tässä kuvassa.
Toivottavasti Jonskulainen julkaisee blogissaan paremman kuvan, pahoittelen näitä epäonnistuneita otoksia! Väritkin ovat vain sinnepäin.
 Paketti oli ihan uskomaton! Oma paketti tuntuu ihan vaatimattomalle tähän verrattuna.